Исправка имејл адресе за предлоге и сугестије у вези са Нацртом закона о референдуму

Министарство државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије саопштило је данас да је исправљена грешка на сајту тог министарства у обавештењу о јавној расправи о Нацрту закона о референдуму и народној иницијативи.

У саопштењу се подсећа на то да је јавна расправа о Нацрту закона о референдуму и народној иницијативи почела 8. јула ове године.

Министарство је на свом сајту и на порталу еУправа објавило обавештење о почетку јавне расправе и упутило позив представницима државних органа, организацијама цивилног друштва, стручној јавности, као и осталим заинтересованим субјектима да се упознају са текстом поменутог документа и дају своје предлоге, примедбе и сугестије.

Том приликом у тексту обавештења дошло је до словне грешке у имејл адреси на коју су заинтересовани за учешће у јавној расправи позвани да доставе своје своје предлоге, примедбе и сугестије.

Министарство позива све, који су послали своје предлоге, примедбе и сугестије на погрешну имејл адресу, да их проследе на исправну адресу јrasprava.zorni@mduls.gov.rs до понедељка, 2. августа, до 15 часова, како би благовремено били размотрени.

У свим документима објављеним уз текст обавештења налази се исправна имејл адреса, а сви заинтересовани имали су могућност да своје предлоге, примедбе и сугестије доставе и поштом на адресу Министарства, наводи се у саопштењу.

Исправка имејл адресе за предлоге и сугестије у вези са Нацртом закона о референдуму

Извор вести: srbija.gov.rs

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
БОЈА ПОЗАДИНЕ