Јуниорке мотивисане за завршницу такмичења

Женска јуниорска репрезентација Србије одлично је одиграла групну фазу Европског првенства Б дивизије. Јуниорке Србије су савладале све ривале из Групе А. Редом су падале Турска, Бугарска и на крају Италија. 

Наше девојке се надају да ће добру енергију и борбеност пренети и на завршницу такмичења. Србија ће у полуфиналу одмерити снаге са Литванијом, другопласираном екипом из Групе Б. Утакмица је на програму у суботу, 17. јула од 17 часова. Истог дана од 19 часова састају се Шпанија и Италија у другом полуфиналу.

Јуниорке су силно мотивисане пред најзначајнији меч на такмичењу. Победа и пролазак у финале би овој генерацији обезбедио квалификације за Светско првенство следеће године, а тријумф у финалу пласман у А дивизију.

МИЛИЦА ЛОВРИЋ

Много сам срећна што смо заузели прво место у групи, поносна сам на своје девојке. Сутра нас очекује много тешка утакмица, али имамо јасан циљ и потрудићемо се да га остваримо. Желела бих данас пратите у што већем броју на крају првенства, значиће нам.

 МАГДАЛЕНА МАЛЕНОВИЋ

Стигли смо до полуфинала првенства и сматрам да смо први циљ који смо себи зацртале, оствариле а то је да групну фазу такмичења прођемо са максималним бројем бодова, тако да сам поносна на своје девојке. Сматрам да ће сутрашњу утакмица бити и те како тешка, има посебну тежину јер самим проласком у даљу фазу такмичења, пласман у финале нам обезбеђује квалификације следеће године за Светско првенство, тако да сматрам да ће девојке имати и те како велики мотив, да ћемо наставити да се боримо и да ћемо се залагати једна за другу.

 АНАСТАСИЈА НЕДЕЉКОВИЋ

Пре свега бих желела да честитам девојкама на јучерашњој победи и на првом месту у групи. Сутра нас очекује једна тешка, како тешка, тако о најважнија утакмица. Даћемо свој максимум и радићемо оно што најбоље умемо како бисмо обезбедиле квалификације за Светско првенство и како бисмо заузеле прво место на Европском првенству.

Извор вести: rss.org.rs 

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
БОЈА ПОЗАДИНЕ