МАКСИМАЛНА ПОМОЋ ИНВЕСТИТОРИМА, УСКОРО КРПЉЕЊЕ РУПА НА ПУТЕВИМА

МАКСИМАЛНА ПОМОЋ ИНВЕСТИТОРИМА, УСКОРО КРПЉЕЊЕ РУПА НА ПУТЕВИМА

Локална самоуправа у Новом Бечеју настоји да на све могуће начине привуче потенцијалне инвеститоре у новобечејску општину, а један од свакако најважнијих и основних корака у том смеру јесте опремање индустријских зона.

Како смо извештавали пре неколико месеци, индустријска зона „Југ“ код Новог Милошева у том смислу потпуно је опремљена, док у њеној непосредној близини, на простору некадашњег „3. октобра“ од недавно послује и нови погон фирме „Кнотт Аутофлеx“. Поред убрзаног процеса издавања потребних дозвола, постоје и други начини да локална самоуправа анимира инвеститоре да за своје погоне изаберу баш територију општине Нови Бечеј, истиче председник општине, Саша Максимовић. Према његовим речима, један такав пример јесте и поменута компанија „Кнотт Аутофлеx“ за чији погон у Новом Милошеву је општина изградила и нови паркинг.

Максимовић најављује да ће убрзо уследити и редовно одржавање локалних путева. Надзор радова на асфалтирању и крпљењу ударних рупа на локалним путевима у насељеним местима општине Нови Бечеј врши ЈП „Урбанизам и путеви“ из Новог Бечеја, док ће саме радове изводити зрењанинска фирма „Еко-градња“.Извор вести: novibecej.rs

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
БОЈА ПОЗАДИНЕ