Наставак стамбеног збрињавања запослених у систему одбране

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Небојша Стефановић уручио је данас у Дому Војске Србије кључеве 12 станова припадницима Министарства одбране и Војске Србије.

Стефановић је, предајући кључеве припадницима система одбране и породицама преминулих колега, изразио задовољство због тога што су немар за људе и тешка времена прошлост, јер је држава данас, са председником Александром Вучићем на челу, економски јача и одлучна да брине о својој војсци.

Он је подсетио на то да се увелико реализује пројекат државне станоградње, који је прилика да припадници система одбране по повољним условима реше своје стамбено питање.

Потпредседник Владе је нагласио да ће брига о људима у систему одбране, осим стамбеног збрињавања, бити исказана и кроз ново повећање плате.

Заставник прве класе Бобан Костић из Сектора за људске ресурсе истакао је да је данас важан дан за њега и његову породицу.

Усељење у станове припадницима Министарства одбране и Војске Србије честитали су и државни секретар Бранко Живановић и помоћница министра за људске ресурсе Катарина Томашевић, који су присуствовали свечаности.

Наставак стамбеног збрињавања запослених у систему одбране Аутор: mod.gov.rs

Извор вести: srbija.gov.rs

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
БОЈА ПОЗАДИНЕ