Ухапшена једна особа због више кривичних дела

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници тог министарства у Београду ухапсили Ј. Ћ. (1985) због постојања основане сумње да је извршио кривично дело фалсификовање и злоупотреба платних картица, као и више кривичних дела тешка крађа.

Он се терети да је, 3. септембра ове године, обио просторије једне фирме на територији Звездаре и из њих украо лаптоп, више меница, кључеве два аутомобила и дебитну картицу са које је на банкомату подигао 210.000 динара.

Ј. Ћ. се терети за још три кривична дела тешка крађа.

Он је, како се сумња, у новембру прошле године, из просторија једне фирме украо 63.000 динара и једну брусилицу, у марту ове године из једне курирске фирме украо 10 пошиљки, а из једне кладионице 10.500 динара.

Претресом породичне куће, у којој живи осумњичени на Вождовцу, полиција је пронашла украдени лаптоп, као и гардеробу коју је користио приликом извршења кривичних дела.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду, наводи се у саопштењу.

Ухапшена једна особа због више кривичних дела

Извор вести: srbija.gov.rs

ПРОМЕНИ ВЕЛИЧИНУ ФОНТА
БОЈА ПОЗАДИНЕ